Нов Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица прие първите си посетители

Публикувано на 23.06.2020

Нов Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица прие първите си посетители

ЕНЕРГО-ПРО посрещна вчера първите клиенти в нов Център за обслужване в град Горна Оряховица на ул. „Патриарх Евтимий“ №8. Новият клиентски център ще работи всеки делничен ден от 8 до 17 часа.

Позициониран в удобно и функционално помещение в централната част на града, офисът на ЕНЕРГО-ПРО предлага по-ефективна организация на работата и управление на потока от посетители. В него на разположение на клиентите са четири гишета за обслужване.

През вчерашния ден първите посетители на новия клиентски център се възползваха от възможността да заявят услуги на ЕНЕРГО-ПРО, да актуализират клиентските си данни, да заплатят сметките си за електроенергия и да получат информация по въпроси, свързани с дейността на компанията.

В Центъра за обслужване могат да се заявят и електронните услуги на компанията – получаване на електронна фактура, известяване чрез СМС или имейл в случай на пропуснат срок за плащане на сметка за електроенергия.

С откриването на новия Център за обслужване в град Горна Оряховица, старият офис на ЕНЕРГО-ПРО на ул. Съединение №151 вече не работи с клиенти.

Още новини