MyENERGO-PRO е новото име на Виртуалния център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО

Публикувано на 06.07.2022

MyENERGO-PRO е новото име на Виртуалния център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО

Клиентският портал на ЕНЕРГО-ПРО на адрес https://my.energo-pro.bg/login, предназначен за онлайн обслужване, вече е достъпен за всички клиенти на енергийното дружество. Виртуалният център, създаден преди година и половина в улеснение на потребителите, е с ново име – MyENERGO-PRO. За да се възползват дистанционно от услугите, предлагани от трите компании от Групата, клиентите е необходимо да се снабдят с ПИК (персонален идентификационен код), издаван еднократно в някой от физическите центрове за обслужване на ЕНЕРГО-ПРО. С него могат да достъпят портала и да заявяват услуги или да подават документи изцяло онлайн от която и да е точка в страната при наличие на интернет достъп.

Едновременно с ползването на услуги от дистанция, потребителите имат и свободен достъп (без регистрация) до различни справки за всяка от трите компании в групата ЕНЕРГО-ПРО Варна. За повече удобство те са разделени в отделни секции, носещи името на всяко от дружествата. Така бързо и удобно клиентите могат с един клик да проверят своята сметка, график за плащане и отчитане, планирани прекъсвания на електрозахранването, да достъпят порталите на трите дружества, предоставящи разнородни справки, да заявят оферти, електронни фактури, да актуализират своите данни и други. 

Наред с обогатяване на предлаганите във Виртуалния център за обслужване услуги, линк към платформата е изведен в основното меню на главната страница на ЕНЕРГО-ПРО Варна, с бутон MyENERGO-PRO за по-лесен достъп на клиентите. Във всеки от сайтовете на трите обслужващи компании от Групата е създадена секция Е-услуги, от която също всеки потребител може директно да посети онлайн портала и дистанционно да се възползва от наличните услуги и информация в него.

С пускането на портала MyENERGO-PRO и допълването на предлаганите в него услуги ЕНЕРГО-ПРО затвърждава своята целенасочена политика за дигитализация на услугите, които предлага, изцяло в полза и за улеснение на своите клиенти. Компанията ще продължи да разширява обхвата на възможностите за дистанционно обслужване в портала, като по този начин ще спести на потребителите време и средства, необходими за посещение на физическите клиентски центрове.

Още новини